compassion elephant

 

Veerkracht en Vitaliteit

 

Voor wie is de training?

De veranderingen binnen het Sociaal Domein vragen van de sociale professional een veranderende aanpak en wijze waarop het werk georganiseerd moet worden. Heeft u er ook veel werk bijgekregen? Voelt u ook meer spanning en beïnvloedt dit uw slaap, humeur en werk? Wilt u voorkomen dat u uw werk niet meer optimaal kunt uitvoeren of steeds minder energie heeft door de toenemende werkvereisten? Of vind u het belangrijk om te blijven investeren in een goede balans tussen lichaam en geest? Dan is de training Veerkracht en Vitaliteit iets voor u!

 

Waar gaat de training Veerkracht en Vitaliteit over?

 In de training ‘Veerkracht en Vitaliteit’ gaan we in op de meest recente wetenschappelijk onderbouwde interventies ter bevordering van veerkracht en welbevinden. U krijgt concreet antwoord op vragen (en meer) als:

“Veerkracht en welbevinden is veel meer dan je goed voelen. Het omvat ook persoonlijk, psychologisch en maatschappelijk functioneren” – Corey Keys (bijzonder hoogleraar psychologie)


Thema’s die aan bod komen in de training:

 

Resultaat

 Na het volgen van deze training versterkt u uw duurzame veerkracht. Daarmee kunt u zich blijvend inzetten voor betekenisvolle doelen en blijvend positieve emoties ervaren, ondanks de confrontatie met incidentele of structurele negatieve gebeurtenissen in het welzijnswerk. Met behulp van de nieuwste wetenschappelijke modellen leert u strategieën hoe u kunt omgaan met werkdruk en stress. Hiermee vergroot u uw psychologisch welbevinden en gezondheid wat een blijvend positief resultaat oplevert zowel voor uzelf en uw organisatie.

 

Download de brochure Veerkracht & Vitaliteit

 

Nieuwsgierig naar meer of heeft u vragen over de training op maat maken? Neem dan contact op met OSA via secretariaat@osa-amsterdam.nl of bel met onze account manager V. Straub - Tel: 06-42054844.