Brain Hands

 

Effectief Samenwerken

 

Voor wie is de training?

Succesverhalen over zelfsturende teams doen het goed in de media: weg met de managers! Maar de werkelijkheid is ingewikkelder. Die plotselinge vrijheid betekent ook een hoop extra verantwoordelijkheid voor de medewerkers in een team. Sommige mensen willen dat niet en zijn er ook niet bij gebaat. Het gevolg is duidelijk. Professionals maken geen beslissingen, rotklussen worden niet opgepakt of er ontstaat conflict binnen het team. Herkent u zich hierin of worstelt uw team sociale professionals hiermee? Dan is de training ‘Effectief Samenwerken’ iets voor u!

Waar gaat de training Effectief Samenwerken over?

 Men lijkt vaak te vergeten dat bij succesvol zelfsturende teams er enorm veel aandacht uitgaat naar zaken als groepsdynamiek, conflicthantering en het optimaal inzetten van elkaars kwaliteiten. In de deze training krijgt uw team onder andere antwoord op de volgende vragen: 

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes” – Henry Ford


Thema’s die aan bod komen in de training: 


Resultaat

Na de training Effectief samenwerken:

 

Download nu de brochure Effectief Samenwerken

 

Nieuwsgierig naar meer of heeft u vragen over de training op maat maken? Neem dan contact op met OSA via secretariaat@osa-amsterdam.nl of bel met onze account manager V. Straub - Tel: 06-42054844.