Wat te doen met je LBB (loopbaanbudget)?

Jij kan succesvol richting geven aan je loopbaan. Maar je wilt meer. OSA biedt jou korte, inspirerende workshops waarmee jij jouw loopbaanbudget op een leuke en leerzame manier kan inzetten, belastingvrij. De vier opties waaruit je kan kiezen:

 

Leiding nemen met Tango

In iedereen schuilt een leider. In deze workshop kom je achter jouw favoriete leiderschapsstijl, leer je hoe je de ander mee kunt krijgen en hoe je samen tot een mooie dans komt.

 

Dagdeel 1: Tangoworkshop

Dagdeel 2: Hoe te tango-en in welzijn?

 

“Leiderschap wordt niet uitgeoefend met woorden, maar met houding en daden.” – Harold S. Geneen

 

Samenspel met Theater

Bekend met ‘de wereld is een podium en jij bent de hoofdrolspeler’? In deze workshop leer je samenspelen, gemeenschappelijke keuzes maken en hoe om te gaan met tegenstrijdige interesses. Zodat je binnen een groep gemakkelijker beweegt.

 

Dagdeel 1: Theaterworkshop

Dagdeel 2: De spelregels van Samen 

 

“Samen komen is het begin, samen blijven is vooruitgang en samenwerken is succes” – Henry Ford

 

Veerkracht en Vitaliteit door Mindfulness

Onderzoek wijst uit dat veerkrachtige mensen gelukkiger zijn met wat ze doen. In twee dagdelen ervaar je hoe je fysiek en mentaal lekker in je vel blijft zitten. En leer je beter omgaan met plotselinge veranderingen en druk.

 

Dagdeel 1: Veerkrachtig, hoe ben je dat?

Dagdeel 2: Mindful zijn

 

“Veerkracht en welbevinden is veel meer dan je goed voelen. Het omvat ook persoonlijk, psychologisch en maatschappelijk functioneren” – Corey Keys

 

Altijd een oplossing met Creatief Denken

Oplossingen lijken niet altijd voor de hand te liggen. Maar dat is maar net hoe je het bekijkt. Met een aantal inspirerende technieken zorg je dat je altijd een oplossing kunt creëren. En hoe obstakels jouw partner kunnen worden.    

 

Dagdeel 1: Outbox denken

Dagdeel 2: Inbox doen

 

“We can not solve problems with the same thinking we used when we created them” – Albert Einstein

 

 

Nieuwsgierig naar meer of vragen over workshop op maat? Neem dan contact op met OSA via secretariaat@osa-amsterdam.nl of met onze accountmanager V. Straub - Tel: 0642054844.